مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 مرداد 1403 ساعت 12:502024-08-13سياسي

40 گروه مطالبه گر در اصفهان فعالیت می کنند


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از فعالیت 40 گروه مردمی مطالبه گر در این خطه خبرداد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام و المسلمین محسن مظاهری ظهر سه شنبه در جلسه مشترک شورای عالی مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر و شهردار اصفهان اظهار داشت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک نهاد انقلابی است که اولویت فعالیت خود را در حوزه نظارت بر اجرای قوانین مصوب مجلس و همچنین شرع مقدس اسلام در جامعه اسلامی می داند.

وی خاطرنشان کرد: ستاد امر به معروف زیر نظر ائمه جمعه و در زمینه فرهنگسازی در جامعه فعالیت می کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان به معروفات اشاره کرد و گفت: تمامی قوانین و مسائل شرع مقدس اسلامی معروفات تلقی می شود و رسالت ستاد امر به معروف فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر، مطالبه انجام معروفات و جلوگیر از منکرات در سطح جامعه و حتی در دستگاه های حاکمیتی و همچنین نظارت عمومی بر اجرای قوانین و آموزش عمومی آحاد مردم جهت ارتقا سطح بینش آنها است.

حجت الاسلام مظاهری افزود: تنها مجموعه ای که طبق قانون می تواند گروه های مطالبه گر را ساماندهی و و برای آنها مجوز صادر کند و همچنین مطالبات مردم را در غالب مطالبه گری از رده های حاکمیتی پیگیری کند ستاد امر به معروف و نهی از منکر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

40 گروه مطالبه گر در اصفهان فعالیت می کنند

40 گروه مطالبه گر در اصفهان فعالیت می کنند