مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 مرداد 1403 ساعت 10:222024-08-14اقتصادي

نیروگاه شازند باید برچیده شود


نباید به کمتر از برچیده شدن نیروگاه حرارتی شازند راضی شد چرا که در قالب طرح توسعه و در صورت کمبود برق همان مسیر مازوت سوزی ادامه می یابد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک ؛ مخلص الائمه در همایش تشکل های و مشارکت های اجتماعی در روز ملی گرامیداشت سازمان های مردم نهاد در استانداری مرکزی گفت: اگر چه در سال اخیر و با مشارکت سمن ها با ممانعت از مازوت سوزی در نیروگاه شازند نتیجه مطلوبی حاصل شد، اما ادامه این روند در گروی پیگیری این مطالبه و تلاش مسئولان و سمن هاست.

او با اشاره به اینکه مسیر رسیدن به هدف سخت، اما دست یافتنی است افزود: نباید به کمتر از برچیده شدن نیروگاه حرارتی شازند راضی شد چرا که در قالب طرح توسعه و در صورت کمبود برق همان مسیر مازوت سوزی ادامه می یابد.

استاندار مرکزی با تأکید بر اینکه صنایع باید به میزان آلایندگی در زمینه اجتماعی فعالیت کنند، ادامه داد: تلاش دولت سیزدهم در استان نگاه عادلانه و غیر سیاسی به سمن ها بوده و اجازه سوء استفاده از این نهاد ها داده نشد.

نظری معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی هم با بیان اینکه بیش از 600 سازمان مردم نهاد در استان مجوز فعالیت داشته و 90 درصد فعال هستند گفت: مطالبه دیگر سمن ها برگزاری دوره های آموزشی برای اعضاء و رفع موانع مالیاتی در مسیر فعالیت است که با حضور مسئولین ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیروگاه شازند باید برچیده شود

نیروگاه شازند باید برچیده شود