مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 مرداد 1403 ساعت 14:252024-08-03اقتصادي

ادامه روند کاهش تورم در ماه های آینده


 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در نشست منتخبین مدرسه سیاست گذاری اقتصادی و تجلیل از مدال آوران المپیاد جهانی اقتصاد گفت: - احسان خاندوزی با پیش بینی روند کاهش تورم در ماه های آینده گفت: چشم انداز رشد اقتصادی را در آینده مثبت و شرایط برای این روند فراهم شده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در نشست منتخبین مدرسه سیاست گذاری اقتصادی و تجلیل از مدال آوران المپیاد جهانی اقتصاد گفت: ایده مدارس سیاست گذاری اقتصادی، ایده به هم پیوند زدن نظر و عمل بود.

نظری که از جنس تضارب نظرات کارشناسی نبود.

باید می توانستیم ایده های تجربی و کارشناسی و علمی را به یکدیگر پیوند بزنیم.

این اتفاقی بود که در مدارس سیاست گذاری اقتصادی به دنبال آن بودیم.

وی افزود: سیاست گذاران کشور به جهت اینکه در معرض مطالبات جدی و روی زمین مانده قرار دارند، عمدتا فرصتی برای کار های بلند مدت ندارند.

در مدرسه سیاست گذاری یکی از اهداف این بود که درختی بکاری برای بلند مدت که آیندگان بتوانند از این نیروسازی استفاده کنند.

کار نیز تکلیفی نبود و جایی الزامی برای آن در نظر گرفته نشده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادامه روند کاهش تورم در ماه های آینده

ادامه روند کاهش تورم در ماه های آینده