مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 مرداد 1403 ساعت 13:252024-07-24بين الملل

چرا آلمان «مرکز اسلامی هامبورگ» را تعطیل کرد؟


نیروهای امنیتی آلمان بار دیگر به مرکز اسلامی هامبورگ یورش بردند و وزارت کشور این کشور رسماً اعلام کرد دستور تعطیلی این مرکز را صادر کرده است.

- خبرگزاری مهر ، گروه بین الملل: رسانه های آلمان امروز چهارشنبه اعلام کردند که نیروهای پلیس این کشور به مرکز اسلامی هامبورگIZH حمله کردند و هم زمان وزارت کشور آلمان نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که این مرکز اسلامی و سازمان های تابعه آن را ممنوع کرده و مدعی شد که این انجمن اهداف اسلام گرایی افراطی را دنبال می کند.

تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ رعدوبرقی در آسمان صاف نبود، بلکه از آبان ماه پارسال و در ادامه فضاسازی رسانه ها و دولت آلمان علیه این مرکز اسلامی، احزاب تشکیل دهنده دولت ائتلافی این کشور، با ارائه طرحی به پارلمان، خواستار بسته شدن این نهاد مذهبی و فکری شدند و پارلمان این کشور نیز قرار شد این طرح را به رأی بگذارد که آیا این مرکز باید بسته شود یا خیر و اینکه چگونه باید بسته شود.

پلیس آلمان آبان ماه پارسال به بهانه بررسی برخی ادعاهای واهی و فاقد مدرک و سند، به مرکز اسلامی هامبورگ و 54 مرکز دیگر در 7 ایالت فدرال حمله کرد.

وزارت کشور آلمان در آن زمان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: مرکز اسلامی هامبورگ و نهادهای تابعه به ظن اقدام علیه نظم عمومی مورد بررسی و 54 مرکز در 7 ایالت فدرال مور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا آلمان «مرکز اسلامی هامبورگ» را تعطیل کرد؟

چرا آلمان «مرکز اسلامی هامبورگ» را تعطیل کرد؟