مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 مرداد 1403 ساعت 08:452024-08-15حوادث

2 فوتی و 10 مصدوم در سوانح رانندگی در خراسان رضوی


2 حادثه تصادف و واژگونی خودرو که به طور جداگانه در جاده های فریمان- مشهد و شهرستان باخرز در شبانه روز گذشته رخ داد 2 فوتی و 10 مصدوم بر جای گذاشت.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسوول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  حادثه نخست واژگونی یک دستگاه خودرو سواری 405 بود که ساعت 17 و 10 دقیقه عصر دیروز در جاده فریمان به مشهد بعد از شهرک صنعتی و نرسیده به فرهادگرد، رخ داد که این حادثه 2 فوتی و پنج مصدوم در پی داشت.

محمد علیشاهی افزود:  برای امدادرسانی به مصدومان سه دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام و تمامی مصدومان به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان منتقل شدند.

وی بیان کرد:  حادثه دیگر تصادف یک دستگاه موتورسیکلت با یک دستگاه خودرو سواری سمند ساعت 20 و 38 دقیقه دیشب در شهرستان باخرز رخ داد که این حادثه پنج مصدوم بر جای گذاشت.

علیشاهی افزود:برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه یک دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام و تمامی مصدومان به بیمارستان شهرستان باخرز منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با 164 پایگاه عملیاتی شامل 100 پایگاه شهری، 62 پایگاه جاده ای و یک پایگاه امداد هوایی، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس، 18 دستگاه موتورلانس و مر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2 فوتی و 10 مصدوم در سوانح رانندگی در خراسان رضوی

2 فوتی و 10 مصدوم در سوانح رانندگی در خراسان رضوی