مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 07:252024-08-19بين الملل

دست دهلی نو در نسل کشی اسراییل در غزه رو شد!


یک وکیل دادگاه عالی هند می گوید که دولت دهلی نو به واسطه ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی در نسل کشی علیه مردم فلسطین در غزه شریک است.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ یک وکیل دیوان عالی هند می گوید که دهلی نو با ارسال سلاح به اسراییل در نسل کشی غزه شریک است.

  پاشانت بوشان که یکی از معتبرترین وکلای منافع عمومی و از فعالان حقوق بشر هند است تاکید کرد که ارسال سلاح به اسراییل نقض قانون اساسی هند است.

وی در ادامه اضافه کرد که ما در حال تنظیم دادخواستی علیه دولت در ارتباط با صادرات تسلیحات به تل آویو هستیم.

  روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت اخیرا به نقل از برخی منابع فاش کردکه هند از آغاز جنگ در غزه گلوله های توپ و سلاح های سبک را برای (رژیم) اسراییل ارسال کرده است و آن را کمک بزرگی از جانب هند به اسراییل خوانده است.

این وکیل دادگاه عالی هند افزود، دیوان بین المللی لاهه حکم داده که اسراییل در حال نسل کشی علیه مردم فلسطین است.

هند یکی از امضا کنندگان کنوانسیون بین المللی علیه نسل کشی است که می گوید هیچ کشوری نباید به نسل کشی کمک کند.

دیوان بین المللی دادگستری در ماه مه براساس شکایت آفریقای جنوبی خواستار توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی در غزه شد و جنگ اسراییل در غزه را نوعی اقدام برای نسل کشی خواند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دست دهلی نو در نسل کشی اسراییل در غزه رو شد!

دست دهلی نو در نسل کشی اسراییل در غزه رو شد!