مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 مرداد 1403 ساعت 11:352024-07-28پزشكي

اثرگذاری یک کار تحقیقاتی نیاز به تامین اعتبار و حمایت های مالی دارد


عضو علمی خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: اثرگذاری یک کار تحقیقاتی و پژوهشی قطعا نیاز به تامین اعتبار و حمایت های مالی دارد.

- ایسنا/لرستان عضو علمی خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: اثرگذاری یک کار تحقیقاتی و پژوهشی قطعا نیاز به تامین اعتبار و حمایت های مالی دارد.

محمد فریدن در حاشیه جلسه خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی لرستان توانمندی های لازم برای تحقیق و پژوهش برای صنایع استان وجود دارد.

وی اضافه کرد: نباید تنها به انجام یک تحقیق اکتفا کرد بلکه باید نتایج آن را عملیاتی کنیم که در این راستا به شناسایی چالش ها و معضلات زیست محیطی نیاز است.

عضو علمی خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: متاسفانه تا اهرم فشاری پیوست سلامت و الزامات قانونی نباشد در لرستان صنایع و واحدهای تولیدی اقدام به رفع معضلات و چالش های زیست محیطی خود نمی کنند.

فریدن اضافه کرد: محیط زیست و مراکز بهداشتی ضابط هستند و باید صنایع روی حل معضلات زیست محیطی خود سرمایه گذاری داشته باشند و از ما بخواهند که این نیازهای آنان را برطرف کنیم.

وی بیان کرد: استفاده از توانایی فناوران استان در راستای حل چالش های محیط زیستی لرستان ضرورت دارد و برای اثرگذاری یک کار تح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اثرگذاری یک کار تحقیقاتی نیاز به تامین اعتبار و حمایت های مالی دارد

اثرگذاری یک کار تحقیقاتی نیاز به تامین اعتبار و حمایت های مالی دارد