مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 مرداد 1403 ساعت 08:402024-08-13سياسي

مدیرعامل شرکت گاز از ایسنای قم بازدید کرد


مدیرعامل شرکت گاز استان قم به مناسب روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری ایسنا با اعضای تحریریه این رسانه دیدار و گفت وگو کرد.

- ایسنا/قم مدیرعامل شرکت گاز استان قم به مناسب روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری ایسنا با اعضای تحریریه این رسانه دیدار و گفت وگو کرد.

مرتضی خوش لهجه مدیرعامل شرکت گاز استان قم، امروز 23 مردادماه در بازدید از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد استان قم به مناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: همکاری خوبی بین مجموعه جهاد دانشگاهی و شرکت گاز طی دو سال اخیر شکل گرفته است و خبرگزاری ایسنا در حوزه ترویج فرهنگ صرفه جویی ما را همراهی کردند.

وی ادامه داد: فعالیت اصحاب رسانه به اقدامات و ظرفیت های ما ضریب نفوذ می دهد و منجر به ترویج در سطح جامعه و فرهنگ سازی در حوزه صرفه جویی می شود؛ به کمک رسانه ها در حوزه ترویج صرفه جویی اتفاقات خوبی رقم خورد و طی دو سال پیاپی استان قم در زمینه صرفه جویی رتبه برتر را در کل کشور به دست آورد.

تحقق صرفه جویی 10 درصدی گاز در بخش خانگی خوش لهجه بیان کرد: سال 1401 در بخش خانگی 5 درصد صرفه جویی کردیم و سال 1402 در این بخش 10 درصد صرفه جویی داشتیم این در حالی است که که سالانه تقریبا 15 هزار مشترک جدید اضافه می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل شرکت گاز از ایسنای قم بازدید کرد

مدیرعامل شرکت گاز از ایسنای قم بازدید کرد