مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 مرداد 1403 ساعت 11:352024-08-11سياسي

وقتی فتاح ایرانی کابوس وحشتناک اسراییلی می شود


اقدام ضد بشری رژیم مزدور صهیونیستی در شهادت مهمان ایران اسماعیل هنیه هم امروز به وحشت شهرک نشینان مبدل شده و هر روز با وحشت بسیاری در پناهگاه ها مخفی می شوند.

- به اعتراف رسانه های غربی، اسراییلی ها باید از فتاح 2 وحشت داشته باشند! به گزارش ایسنا، به نقل از بصیرت، ایران اسلامی امروز بر قله اقتدار و افتخار ایستاده است؛ کشوری که روزگاری زبون دشمنان بود، اما امروز و بعد از انقلاب اسلامی به وحشتی برای دشمنانش مبدل شده است تا حتی جرات فکر کردن به گوشه ای از خاک این سرزمین را نداشته باشند.

سپاه و نیروی دفاعی ایران اسلامی از همان سال های ابتدایی جنگ تحمیلی با دست های خالی به دنبال ساخت موشک ها و ابزارهای دفاعی بود و امروز موشک های هایپرسونیک ایران به کابوس دشمنان این سرزمین مبدل شده است.

تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونسیتی در کشتار مردم غزه و نسل کشی آشکار آن ها در فلسطین بی پاسخ نخواهد ماند و محور مقاومت با موشک هایی که ساخت ایران است در حال پاسخ به اقدامات وحشیگرانه رژیم غاصب و کودک کش قدس هستند.

از آنجا که ایران پشتیبان محور مقاومت است، هر آنچه امروز در دستان پر توان دانشمند ایرانی ساخته می شود، فردا در دستان دوستانش خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وقتی فتاح ایرانی کابوس وحشتناک اسراییلی می شود

وقتی فتاح ایرانی کابوس وحشتناک اسراییلی می شود