مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 مرداد 1403 ساعت 11:202024-08-14اجتماعي

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در مازندران


محدودیت های ترافیکی پایان هفته از ساعت 12 روز چهارشنبه 24 مردادماه آغاز شده و تا روز شنبه 27 مردادماه ادامه خواهد داشت.

- ایسنا/مازندران رییس پلیس راه مازندران گفت: محدودیت های ترافیکی پایان هفته از ساعت 12 روز چهارشنبه 24 مردادماه آغاز شده و تا روز شنبه 27 مردادماه ادامه خواهد داشت.

یدالله جهانتاب امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اغلب ترافیک پایان هفته طی ساعت بعدازظهر چهارشنبه و ساعت پایانی روز جمعه در جاده های شمال خواهیم داشت، اظهار کرد: تردد موتورسیکلت از ساعت 12ظهر روز چهارشنبه 24 ساعت 6 صبح روز شنبه 27 مردادماه از محورهای کرج-چالوس، هراز، سوادکوه، محور تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع است.

وی با اشاره به ممنوع بودن تردد تریلر همچنان از محور هراز، افزود: تردد تمامی کامیون و کامیونت ها به جز حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از ساعت 12 تا 24 روز چهارشنبه 24 و همچنین از ساعت 6 تا 24 روزهای پنج شنبه 25 و جمعه 26 مردادماه از محور هراز ممنوع است.

جهانتاب با اعلام اینکه در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاح دید ماموران پلیس راه محدودیت یک طرفه مقطعی روز جمعه 26 مردادماه به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد، تصریح کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت همچنان در محور کرج-چالوس و بالعکس ممنوع است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در مازندران