مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 مرداد 1403 ساعت 13:002024-07-25اجتماعي

بیشترین آسیب های اجتماعی ناشی از تک فرزندی است


مسئول امور بانوان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بررسی های به عمل آمده، بیشترین آسیب های اجتماعی در جامعه ناشی از تک فرزندی بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، صدیقه اقبال در کارگاه آگاهی بخشی نسبت به وجوه مثبت ازدواج و تعدد فرزندان ویژه معلمان که با حضور کارکنان اداری در اداره آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد، با بیان اینکه در بازدید های میدانی که داشتیم بیشترین آسیب های اجتماعی ناشی از تک فرزندی بود، گفت: با توجه به پیامد های منفی تک فرزندی باید اقدامات لازم برای فرهنگ سازی و اصلاح نگرش مردم نسبت فرزندآوری صورت گیرد.

نیک اقبال، خاطر نشان کرد: خیلی از بانوان ما حتی 2 فرزندی را نیز رد کرده و به تک فرزندی معتقد هستند و علاقه چندانی به داشتن فرزند ندارند و چه بسا زندگی خود را با الگو برداری از سبک زندگی غربی ادامه می دهند و این نگاه و تفکر خبر از آینده خوبی نمی دهد.

مشاور مدیر کل و کارشناس مسئول امور بانوان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید ویژه بر موضوع جوانی جمعیت اظهار کرد: مقام معظم رهبری در رهنمود های چند سال اخیر بار ها بر امر جوانی جمعیت و تقویت بنیان خانواده به آحاد جامعه و مسئولین توصیه های فراوانی کرده اند، لذا برای جلوگیری از بحران پیری کشور می بایست اقدامات شایسته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیشترین آسیب های اجتماعی ناشی از تک فرزندی است

بیشترین آسیب های اجتماعی ناشی از تک فرزندی است