مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 مرداد 1403 ساعت 08:502024-07-22فرهنگي

«عاشورا» پتانسیل عظیمی برای نویسندگان دارد


نویسنده رمان «ده تن» با اشاره به اینکه عاشورا پتانسیل عظیمی برای نویسندگان دارد، گفت: در این اثر، هر یک از شخصیت ها با روایت یک بخشی از ماجرای واقعه عاشورا، - مشهد- نویسنده رمان ده تن با اشاره به اینکه عاشورا پتانسیل عظیمی برای نویسندگان دارد، گفت: در این اثر، هر یک از شخصیت ها با روایت یک بخشی از ماجرای واقعه عاشورا، قصه را جلو می برند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حمید بابایی شامگاه یکشنبه در مراسم رونمایی و معرفی رمان ده تن ، در خصوص هدفش از نگارش این رمان، اظهار کرد: عاشورا پتانسیل عظیمی برای نویسندگان دارد؛ از این رو سعی کردم از این فضای داستانی، تاریخی و حماسی روایت کنم.

نویسنده رمان ده تن گفت: رمان ده تن روایتی بین تاریخ و رمان است که به برهه زمانی یک سال بعد از واقعه عاشورا می پردازد.

وی بیان کرد: هر یک از شخصیت های این رمان با روایت یک بخشی از ماجرای واقعه عاشورا، قصه را جلو می برند.

بابایی با بیان اینکه این اثر سنجشی برای گنجاندن یک بازه تاریخی بزرگ در یک زمان است، افزود: این رمان زمان حرکت سیدالشهدا (ع) از مدینه تا دوران اسرا در شام را شامل می شود.

نویسنده رمان ده تن اشاره کرد: این کتاب پنجمین اثرم است و در هزار نسخه توسط نشر زائر در 10 روز چاپ شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«عاشورا» پتانسیل عظیمی برای نویسندگان دارد

«عاشورا» پتانسیل عظیمی برای نویسندگان دارد