مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 مرداد 1403 ساعت 16:102024-08-18ورزشي

توصیه از بالا برای کاهش محرومیت علیرضا بیرانوند


باوجود این که کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال هنوز رای خود در مورد پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند را صادر نکرده، -  به گزارش تابناک به نقل از مهر، در شرایطی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال هنوز رأی خود را در خصوص پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند به دلیل فسخ یک طرفه و همچنین شکایت آن ها از باشگاه تراکتور تبریز اعلام نکرده است، برخی توصیه ها به فدراسیون فوتبال صورت گرفته تا محرومیت احتمالی این بازیکن کاهش پیدا کند.

این توصیه از آنجا صورت گرفت که در گمانه زنی های قبل از صدور نهایی رای عنوان شده بود که علیرضا بیرانوند به پرداخت حدود 20 میلیارد تومان به باشگاه پرسپولیس و چهار ماه محروم از حضور در میادین محکوم خواهد شد.

به همین خاطر یکی از مسئولان رده بالای کشور به فدراسیون فوتبال توصیه کرده است که میزان محرومیت دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران کاهش پیدا کند تا این بازیکن بتواند هم برای تیم ملی و هم برای تراکتور به میدان برود.

این مسئول که اصالتی تبریزی دارد صرفا پیشنهاد و توصیه خود را مطرح کرده و تصمیم گیری نهایی با فدراسیون فوتبال است.

البته برخی نمایندگان مجلس هم تلاش هایی را برای کاهش محرومیت دروازه بان تیم فوتبال تراکتور انجام و مذاکراتی را با مسئولان فدراسیون ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه از بالا برای کاهش محرومیت علیرضا بیرانوند

توصیه از بالا برای کاهش محرومیت علیرضا بیرانوند