مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 مرداد 1403 ساعت 19:402024-08-01ورزشي

40 بازیکن در اردوی اردبیل به آمادگی کامل می رسند


سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان کشورمان گفت: 40 بازیکن با انگیزه فوتبال کشورمان در رده سنی نوجوانان در اردوی اردبیل حاضر شدند تا توانمندی خود را ارتقا دهند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عباس چمنیان عصر پنجشنبه در حاشیه تمرینات تیم فوتبال نوجوانان کشورمان در زمین چمن صدا و سیمای اردبیل در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این اردو از هشتم مردادماه شروع شده و تا 15 مردادماه ادامه خواهد داشت تا برترین بازیکنان برای ترکیب تیم ملی با هدف حضور در مسابقات کافا انتخاب شوند.

وی تصریح کرد: این 40 بازیکن مستعد از بین بازیکنان با انگیزه تیم های مختلف برگزیده و استعدادیابی شدند و ما تمرینات فشرده ای را در 2 ماه گذشته سپری کردیم و اردوی اردبیل نیز فرصتی مناسب است تا این تیم سطح آمادگی بدنی و هماهنگی تاکتیکی خود را ارتقا دهد.

سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان کشورمان گفت: تیم نوجوانان تیم پایه کشورمان است که قطعاً در سال های آینده برای تیم المپیک و ملی ایران از این بازیکنان توانمند و مستعد تزریق خواهد شد تا شایستگی آنها را برای حضور در رقابت های آسیایی و جهانی شاهد باشیم.

چمنیان افزود: ما شرایط خوب میزبانی اردبیل را شاهد هستیم و فدراسیون و هیأت فوتبال استان تمام امکانات و زیرساخت ها را برای بازیکنان و کادر فنی آماده کردند تا یک اردوی مناسب و شایسته ای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

40 بازیکن در اردوی اردبیل به آمادگی کامل می رسند

40 بازیکن در اردوی اردبیل به آمادگی کامل می رسند