مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 مرداد 1403 ساعت 10:252024-07-27اقتصادي

توان ذخیره آب شرب در الیگودرز افزایش می یابد


مدیرامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به پروژه ساخت مخزن 5000 مترمکعبی آب در الیگودرز، گفت: با تکمیل و بهره برداری این مخزن توان ذخیره آب شرب این شهر افزایش می یابد.

- ایسنا/لرستان مدیرامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به پروژه ساخت مخزن 5000 مترمکعبی آب در الیگودرز، گفت: با تکمیل و بهره برداری این مخزن توان ذخیره آب شرب این شهر افزایش می یابد.

یاسر اکبریان امروز (ششم مرداد ماه) با اشاره به اجرای پروژه مخزن 5000 مترمکعبی الیگودرز، بیان کرد: عملیات بتن ریزی این طرح آغاز شده و با پیشرفت 30 در صدی در حال اجراست.

وی ادامه داد: با توجه به ضرورت پایدار کردن جریان آب و جلوگیری از افت فشار در مناطق مختلف شهر الیگودرز مطالعات ساخت یک باب مخزن 5000 مترمکعبی انجام شده و این پروژه با اعتباری بیش از 17 میلیارد تومان در دست اجراست.

پروژه یادشده تا بهمن ماه امسال به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اینکه ساخت مخازن آب شرب برای عبور از ساعات پیک مصرف آب مشترکین ضروری است، گفت: ذخیره آب کافی در ساعت های اوج مصرف، از افت فشار و قطعی آب جلوگیری می کند.

اکبریان بیان کرد: با توجه به توسعه شهر الیگودرز و افزایش تعداد مشترکان آبفا با ساخت مخزن 5000 مترمکعبی، توان ذخیره آب شرب شهر الیگودرز افزایش می یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توان ذخیره آب شرب در الیگودرز افزایش می یابد

توان ذخیره آب شرب در الیگودرز افزایش می یابد