مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 مرداد 1403 ساعت 22:552024-07-25اجتماعي

آب پایدار برای زوار اربعین در پایانه مرزی چذابه تامین شده است


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه در بازدید امروز تاسیسات آبرسانی چذابه در این پایانه مرزی مورد بررسی قرار گرفت، گفت: آب پایدار برای زوار اربعین در پایانه مرزی چذابه تامین شده است.

- ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه در بازدید امروز تاسیسات آبرسانی چذابه در این پایانه مرزی مورد بررسی قرار گرفت، گفت: آب پایدار برای زوار اربعین در پایانه مرزی چذابه تامین شده است.

صابر علیدادی امروز 4 مردادماه در بازدید از تاسیسات آبرسانی پایانه مرزی چذابه اظهار کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته با توجه به شرایط گرما و تنش آبی، باید تمام توان و تلاش خود را برای خدمت به زوار اباعبدالله الحسین (ع) به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.

به گزارش ایسنا, وی افزود: عملیات ساخت مخزن 2 هزار متر مکعبی در تاسیسات آبرسانی چذابه در مرحله بتن ریزی است و تا 15 روز آینده تکمیل می شود.

علیدادی ادامه داد: ساخت این مخزن با هدف تامین و پایداری آب در پایانه مرزی در دستور کار قرار گرفته و تکمیل این مخزن بسیار حائز اهمیت است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان بیان کرد: روند اجرایی زیرساخت های مناسب در پایانه مرزی چذابه تکمیل شده است و مواکب هیچ مشکلی در توزیع آب ندارند و آب پایدار در پایانه مرزی چذابه وجود دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آب پایدار برای زوار اربعین در پایانه مرزی چذابه تامین شده است

آب پایدار برای زوار اربعین در پایانه مرزی چذابه تامین شده است