مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 مرداد 1403 ساعت 11:302024-08-20بين الملل

هشدار درباره کاهش فاجعه بار تراز دریای خزر


آذربایجان نسبت به کاهش فاجعه بار سطح آب دریای خزر هشدار داد.

- آذربایجان نسبت به کاهش فاجعه بار سطح آب دریای خزر هشدار داد.

موضوعات محیط زیستی دریای خزر یکی از موضوعات مطرح شده میان رییس جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان بود و الهام علی اف؛ رییس جمهور آذربایجان نگرانی خود را از کاهش فاجعه بار سطح آب دریای خزر با ولادیمیر پوتین؛ رییس جمهور روسیه، در میان گذاشت و اعلام کرد که هر دو رهبر توافق کرده اند که این وضعیت را تحلیل و بررسی کنند.

  به گزارش تسنیم، علی اف در یک کنفرانس خبری در کنار پوتین در باکو گفت: از پنجره اتاقی که در آن مذاکره می کردیم، به پوتین صخره هایی را نشان دادم که فقط دو سال پیش زیر آب بودند، اما امروز این صخره ها یک متر بالاتر از سطح آب ظاهر شده اند.

  آذربایجان نسبت به کاهش فاجعه بار سطح آب دریای خزر هشدار داد.

  علی اف گفت که او و پوتین توافق کرده اند وضعیت موجود را که به گفته او به یک فاجعه زیست محیطی تبدیل شده است، بررسی کنند.

  دریای خزر که بزرگترین دریاچه داخلی جهان محسوب می شود، میان آذربایجان و قزاقستان قرار دارد و روسیه در شمال و ایران و ترکمنستان در جنوب آن واقع شده اند.

  بر اساس مطالعات علمی، سطح آب دریای خزر که در طول قرن گذشته به شدت نوسان داشته از اواسط دهه 1990 میلادی در حال کاهش است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار درباره کاهش فاجعه بار تراز دریای خزر

هشدار درباره کاهش فاجعه بار تراز دریای خزر