مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مرداد 1403 ساعت 11:252024-07-29اقتصادي

بهره مندی بیش از 2 هزار دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز از وام دانشجویی


مسئول اداره رفاه دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز از پرداخت وام دانشجویی به 2 هزار و 810 دانشجوی این دانشگاه در دو و نیم سال تحصیلی گذشته خبر داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حسن شهبازی گفت: در نیمسال اول تحصیلی 1403-1402، هزار و 213 دانشجو، بیش از 77 هزار میلیارد و 886 میلیون ریال وام دریافت کردند که بر این اساس 900 دانشجو وام ودیعه مسکن، 276 دانشجو وام ضروری، 24 دانشجو وام ودیعه مسکن و 13 دانشجو وام شهریه دریافت کردند،  در نیمسال دوم تحصیلی 1403-1402، مجموعا یکهزار و 597 دانشجو بیش از 108 میلیارد و 583 میلیون ریال وام و در نیمسال دوم نیز یکهزار و 109 دانشجو از وام تحصیلی، 466 دانشجو وام ضروری، 19 دانشجو وام ودیعه مسکن و 3 دانشجو از وام شهریه بهره مند شدند.

وی با بیان اینکه مجموعا در هردو نیمسال تحصیلی گذشته، 2 هزار و 810 دانشجو از وام های دانشجویی استفاده کردند، افزود: امسال وام تحصیلی دانشجویان متاهل 2 برابر شده است، همچنین وام ودیعه مسکن از 50 میلیون تومان در نیمسال اول به 150 میلیون تومان در نیمسال دوم افزایش یافت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره مندی بیش از 2 هزار دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز از وام دانشجویی

بهره مندی بیش از 2 هزار دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز از وام دانشجویی