مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 تیر 1403 ساعت 11:352024-07-08اقتصادي

امسال 820 کیلومتر بزرگراه به بهره برداری می رسد


مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل گفت:سال گذشته 730کیلومتر بزرگراه بهره برداری کردیم و امسال هم قصد داریم 820کیلومتر بهره برداری کنیم که اولویت هم کریدورهای اصلی بزرگراهی و نیاز اصلی استان ها است.

- مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل گفت:سال گذشته 730کیلومتر بزرگراه بهره برداری کردیم و امسال هم قصد داریم 820کیلومتر بهره برداری کنیم که اولویت هم کریدورهای اصلی بزرگراهی و نیاز اصلی استان ها است.

به گزارش ایسنا، خیرالله خادمی در نشست خبری که امروز در وزارت راه و شهرسازی به منظور تشریح دستاوردهای دولت سیزدهم برگزار شد با بیان اینکه در بخش ریلی در سه ساله دولت سیزدهم 387کیلومتر مسیر ریلی را به بهره برداری رساندیم، اظهار کرد:این مسیرها در قالب چند پروژه با حضور رییس جمهور شهید انجام شد.

وی افزود: در بخش آزادراهی 236کیلومتر مسیر را بهره برداری کردیم که در سال 1402 عمده آنها انجام شد و سال بی نظیری در بخش بهره برداری از آزادراه و بزرگراه ها بود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: 2015 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را به بهره برداری رساندیم.

وی با بیان اینکه یکی از نکات مهمی که در بخش زیرساختی انجام شد انجام پروژه های سخت با حفاری تونل بود، اظهار کرد: در سال 1402 نزدیک به 18.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امسال 820 کیلومتر بزرگراه به بهره برداری می رسد

امسال 820 کیلومتر بزرگراه به بهره برداری می رسد