مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 12:152024-07-17پزشكي

16 میلیون نوبت سر دام سبک در مناطق عشایری واکسینه شد


مدیرکل دفتر بهداشت سازمان دامپزشکی گفت: در 3 ماهه اول سال 1403 تعداد 16 میلیون نوبت سر دام سبک و تعداد 22 هزار نوبت سر دام سنگین در مناطق عشایری کشور علیه بیماری های مختلف ایمن سازی شدند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، رضا اسدی، مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی کشور در خصوص واکسیناسیون دام های عشایری کشور گفت: برنامه واکسیناسیون سازمان دامپزشکی در دام های عشایری کشور با توجه به الگوی جابجایی دام و استفاده از مراتع کشور توسط این گروه از دام ها، به صورت انبوه و سراسری با مراجعه به تمام مناطق دارای دام سنگین و سبک عشایری صورت می گیرد و در همین راستا اکیپ های مایه کوبی با مراجعه به مناطق سخت گذر، مناطق محروم و دوردست و یا کوهستانی با شرایط آب و هوایی بسیار متفاوت مبادرت به انجام واکسیناسیون و ایمن سازی دام ها می کنند.

وی افزود: برنامه راهبردی واکسیناسیون علیه بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام در دام های عشایری کشور جز اولویت های سازمان دامپزشکی است که به صورت انبوه در تمام مناطق دارای دام عشایری انجام می شود.

مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی کشور، انجام مایه کوبی بر علیه بیماری هایی همچون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، آبله، لمپی اسکین، تب برفکی، هاری، بروسلوز و شاربن از موار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

16 میلیون نوبت سر دام سبک در مناطق عشایری واکسینه شد

16 میلیون نوبت سر دام سبک در مناطق عشایری واکسینه شد