مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 تیر 1403 ساعت 06:502024-07-01بين الملل

ترس آمریکا و اروپا از حزب الله!


آمریکا و میانجیان عرب و اروپایی در تلاشند حملات مرزی میان رژیم صهیونیستی و حزب الله به جنگ گسترده تری در منطقه تبدیل نشود؛ مسأله ای که مدت هاست غرب را به دلیل قدرت حزب الله نگران کرده است.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ هنوز چشم اندازی برای آتش بس جنگ غزه – جنگی که رژیم صهیونیستی بی رحمانه علیه غزه ادامه می دهد – وجود ندارد؛ آتش بسی که می تواند حملات میان رژیم صهیونیستی و حزب الله را نیز آرام کند.

نشریه پالتیکو به نقل از دیپلمات های سابق و کنونی می نویسد: همزمان با مذاکرات متوقف شده، دیپلمات های آمریکایی، اروپایی و دیگر مقامات ضمن آنکه حزب الله را قوی تر از حماس می بینند، هشدارهایی را درخصوص گسترش حملات می دهند.

 ظاهرا در هر 2 طرف مرز لبنان، میزان حملات این هفته ثابت مانده است، اما حملات روزانه همچنان منطقه مرزی مذکور را هدف قرار می دهد و باعث شده آمریکا جهت جلوگیری از یک درگیری احتمالی گسترده تر، کشتی تهاجمی آبی خاکی نیروی دریایی اش را به نزدیکی لبنان در شرق مدیترانه اعزام کند.

جرالد فایرشتاین دیپلمات ارشد سابق ایالات متحده در غرب آسیا می گوید: ظاهرا اسراییلی ها همچنان خود را آماده نوعی درگیری می کنند؛ یک درگیری در ابعاد کاملا متفاوت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترس آمریکا و اروپا از حزب الله!

ترس آمریکا و اروپا از حزب الله!