مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 07:502024-07-03اقتصادي

چرا ساعت کار برخی نانوایی های کرمانشاه کوتاه است؟


تعطیلی زودهنگام و کاهش ساعت کاری برخی خبازی ها باعث گلایه مردم شده و این شائبه را برای برخی ایجاد کرده که این خبازی ها به جای پخت نان، سهمیه آرد خود را می فروشند، - ایسنا/کرمانشاه تعطیلی زودهنگام و کاهش ساعت کاری برخی خبازی ها باعث گلایه مردم شده و این شائبه را برای برخی ایجاد کرده که این خبازی ها به جای پخت نان، سهمیه آرد خود را می فروشند، اما رییس اتحادیه خبازان کرمانشاه کم بودن سهمیه آرد تعدادی از نانوایی ها را عامل اصلی ساعت کاری کم آنها می داند.

نوروز عزیزی در گفت و گو با ایسنا در پاسخ به اینکه چرا برخی نانوایی های کرمانشاه تنها چند ساعت در طول روز پخت نان دارند، گفت: این موضوع ناشی از تخلف و یا کم کاری نانوایی ها نیست، بلکه سهمیه آردی که به آنها تعلق می گیرد کم است و در ساعت کاری کوتاهی این سهمیه به اتمام می رسد.

وی با بیان اینکه نانوایی هایی داریم که سهمیه آرد آنها پنج یا شش کیسه در روز است، یادآور شد: برخی از این نانوایی ها دستگاه مکانیزه پخت نان دارند که ساعتی دو تا سه کیسه آرد را پخت می کند و از همین رو مجبورند ساعات کاری کوتاهی را در چند نوبت فعالیت کنند.

رییس اتحادیه خبازان کرمانشاه ساعت کاری معمول خبازی های کرمانشاه را شش تا هشت صبح، 10 تا 12 ظهر و 16 تا 18 عصر اعلام کرد و افزود: نانوایی هایی که سهمیه کمی دارند ناچارند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا ساعت کار برخی نانوایی های کرمانشاه کوتاه است؟

چرا ساعت کار برخی نانوایی های کرمانشاه کوتاه است؟