مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 تیر 1403 ساعت 07:152024-06-24سياسي

مردم رییس جمهوری مومن ، صادق و با برنامه انتخاب کنند


نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم باید در انتخابات ریاست جمهوری انسانی مومن، صادق و با برنامه انتخاب کنند که بتواند برنامه های ارائه شده در گفتمان تبلیغاتی خود را عملی کند نه اینکه تنها حرف بزند.

- ایسنا/خوزستان نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم باید در انتخابات ریاست جمهوری انسانی مومن، صادق و با برنامه انتخاب کنند که بتواند برنامه های ارائه شده در گفتمان تبلیغاتی خود را عملی کند نه اینکه تنها حرف بزند.

محمد امیر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: این انتخابات، مسیر چهار ساله کشور را مشخص می کند زیرا رییس جمهور، متولی اجرای قوانین و برنامه های کشور است.

وی افزود: رییس جمهور برنامه های دولت را ارائه می دهد و مجلس شورای اسلامی این برنامه ها را چکش کاری می کند.

رییس جمهور می تواند کشور را از نظر اقتصادی، روابط بین الملل، فرهنگی و غیره مدیریت کند و همه این ها اهمیت نقش رییس جمهور را مشخص می کند.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: شهید رییسی ریل گذاری حضور در مناطق محروم و کم برخوردار و توجه به معیشت مردم را انجام داد و اکنون مردم باید در انتخاب خود دقت کنند و رییس جمهور بعدی هم باید برنامه محور باشد و روی ریل این شهید حرکت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم رییس جمهوری مومن ، صادق و با برنامه انتخاب کنند

مردم رییس جمهوری مومن ، صادق و با برنامه انتخاب کنند