مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 18:102024-07-03اقتصادي

اتمام پروژه های چهارخطه منتهی به لرستان تا پایان امسال


همه تلاش مجموعه راه و شهرسازی استان اتمام پروژه های چهارخطه منتهی به لرستان است.

- ایسنا/لرستان مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت:همه تلاش مجموعه راه و شهرسازی استان اتمام پروژه های چهارخطه منتهی به لرستان است.

بهزاد شاکرمی در نشست خبری با خبرنگاران خبرگزاری های استان در راستای تبیین عملکرد شورای هماهنگی وزارت راه و شهرسازی در سه ساله دولت سیزدهم، تهیه مسکن برای خانواده های ایرانی را مهمترین کارکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم عنوان کرد و با بیان اینکه در این دولت احداث چهار میلیون مسکن در کشور هدف گذاری شد، اظهار کرد: از مجموع واحدهای مذکور سهم لرستان بیش از 116 هزار واحد بوده که 49 هزار و 663 واحد آن در حوزه سهمیه حمایتی قرار دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه خودمالکی نیز احداث 22 هزار و 273 واحد، 28 هزار واحد روستایی و بازآفرینی 16 هزار و 554 واحد در دستور کار قرار گرفته است، افزود: همچنین 3200 هکتار زمین برای پروژه های حمایتی در استان نیاز است که تاکنون 2200 هکتار زمین تامین شده و 1800 هکتار دیگر نیز شناسایی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در ادامه با بیان اینکه لرستان گلوگاه ترانزیت و یکی از کریدورهای مهم کشور است، بیان کرد: تمام تلاش مجموعه راه و شهرسازی لرستان این است که تا پایان امسال تمامی چهارخطه های منتهی به استان تکم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اتمام پروژه های چهارخطه منتهی به لرستان تا پایان امسال

اتمام پروژه های چهارخطه منتهی به لرستان تا پایان امسال