مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 16:102024-07-03اقتصادي

گرانفروشی تاوان دارد


مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از جریمه 35 میلیارد و 360 میلیون ریالی یک شرکت تولید سیمان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، مرضیه یونسی مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: پرونده گران فروشی 17 هزار تن سیمان تیپ 2 به ارزش هشت میلیارد و 840 میلیون ریال در شعبه پنجم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان همدان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام گران فروشی را محرز اعلام و شرکت متخلف را به پرداخت 17 میلیارد و 680 میلیون ریال جزای نقدی معادل 2 برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

به گفته یونسی، شعبه همچنین مدیرعامل شرکت را به پرداخت 17 میلیارد و680 میلیون ریال جزای نقدی محکوم و متخلفان را جمعاً به پرداخت 35 میلیارد و 360 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: بازرسان سازمان صمت همدان در بازرسی از این شرکت، تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گرانفروشی تاوان دارد

گرانفروشی تاوان دارد