مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 تیر 1403 ساعت 11:552024-07-10پزشكي

مطلوب بودن شاخص های بهداشت آب در لرستان


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: طبق شاخص های بهداشت آب در سامانه های آبرسانی شهری و روستایی استان در سال 1402 مطابق با راهنمایی مدیریت ایمن سامانه های آبرسانی شهری و روستایی و از منظر وزارت بهداشت در سطح عالی قرار گرفت.

- ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: طبق شاخص های بهداشت آب در سامانه های آبرسانی شهری و روستایی استان در سال 1402 مطابق با راهنمایی مدیریت ایمن سامانه های آبرسانی شهری و روستایی و از منظر وزارت بهداشت در سطح عالی قرار گرفت.

یاسر اکبریان امروز (20 تیر ماه) اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب استان لرستان با بیش از 500 سامانه گندزدایی در بخش شهری و روستایی و تأمین سالانه بیش از 1400 تن ماده گندزدایی آب ژاول و شش تن ماده گندزدای پرکلرین به صورت مستمر سلامت آب شرب شهروندان را پایش می کند.

وی با اشاره به اینکه 23 آزمایشگاه سنجش کیفیت در استان داریم، گفت: سال 1402 حدود 759 هزار و 906 آزمون کلرسنجی، 956 هزار و 577 آزمون کدورت سنجی و 22 هزار و 688 آزمون باکتریولوژی در آزمایشگاه ها انجام شده است.

او افزود: در کنار برنامه های پایش کیفیت، این شرکت با اجرای راهنمای مدیریت ایمن سامانه های آبرسانی، پیاده سازی و استقرار برنامه ایمنی آب، برگزاری مستمر جلسات برنامه ایمنی آب در استان، انجام گشت و بازرسی های بهداشتی مشترک بین مرا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مطلوب بودن شاخص های بهداشت آب در لرستان

مطلوب بودن شاخص های بهداشت آب در لرستان