مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 تیر 1403 ساعت 07:452024-07-11اقتصادي

این ژله صورتی می تواند صنعت گوشت را متحول کند(+عکس)


گوشت تولید شده در آزمایشگاه که به آن گوشت کشت شده یا گوشت مبتنی بر سلول نیز گفته می شود به عنوان جایگزینی برای گوشت های معمولی در حال ظهور است و همان فواید تغذیه ای و تجربه حسی را بدون انتشار کربن ارائه می دهد.

- محققان در کره جنوبی می گویند روش جدیدی برای ایجاد طعم واقعی در گوشت های آزمایشگاهی ایجاد کرده اند.

به گزارش ایسنا، گوشت تولید شده در آزمایشگاه که به آن گوشت کشت شده یا گوشت مبتنی بر سلول نیز گفته می شود به عنوان جایگزینی برای گوشت های معمولی در حال ظهور است و همان فواید تغذیه ای و تجربه حسی را بدون انتشار کربن ارائه می دهد.

به نقل از سی ان ان، این گوشت ها با پرورش سلول های حیوانی به طور مستقیم در آزمایشگاه روی ساختارهای سه بعدی به نام داربست رشد می کنند و نیاز به پرورش حیوانات را از بین می برند.

دانشمندان همه چیز را از کوفته های پرورشی گرفته تا استیک های پرینت سه بُعدی گرفته شده ساخته اند.

در حالی که برخی از شبیه سازی های قبلی از گوشت گاو پرورشی ظاهر و بافت طبیعی داشتند، طبق یک مطالعه جدید، آنها یک عنصر کلیدی را نادیده گرفته بودند و آن طعم بود.

اما در این مطالعه که روز سه شنبه در مجله Nature Communications منتشر شد، محققان می گویند که گوشتی پرورش داده اند که طعم گوشت گاو کبابی را پس از پختن ایجاد می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

این ژله صورتی می تواند صنعت گوشت را متحول کند(+عکس)

این ژله صورتی می تواند صنعت گوشت را متحول کند(+عکس)