مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 تیر 1403 ساعت 09:402024-06-24اقتصادي

افزایش مصرف خون در سال گذشته / ضرورت تقویت فرهنگ اهدای خون در جوانان


معاون اجتماعی سازمان انتقال خون با تاکید بر لزوم جوان سازی و کاهش میانگین سنی اهداکنندگان خون، گفت: اهدای خون، کاری دواطلبانه و خیرخواهانه است؛ - معاون اجتماعی سازمان انتقال خون با تاکید بر لزوم جوان سازی و کاهش میانگین سنی اهداکنندگان خون، گفت: اهدای خون، کاری دواطلبانه و خیرخواهانه است؛ اقدمات و برنامه ها باید به نحوی باشد که فرهنگ ایثار و انسان دوستی در میان جوانان تقویت شود.

شهرام میرزایی در گفت وگو با ایسنا، درباره برنامه های سازمان انتقال خون برای کاهش میانگین سنی اهداکنندگان خون گفت: جامعه ایران در مسیر میانسالی قرار دارد و به همین دلیل تعداد افرادی که از چرخه اهدای خون به دلیل افزایش سن، به سقف اهدا می رسند، در حال افزایش است.

به دلیل اینکه تعداد افرادی که به سقف اهدای خون می رسند رو به افزایش است، سازمان اهدای خون، جوان سازی و کاهش میانگین سنی اهداکنندگان خون را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با اشاره به افزایش سن اهداکنندگان گفت: سازمان انتقال خون فقط با موضوع افزایش سن اهداکنندگان روبرو نیست؛ چراکه میزان مصرف خون در سال گذشته نیز افزایش یافت.

وی با بیان اینکه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال 1400 به تصویب رسید، اظهار کرد: جای سازمان انتقال خون در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خالی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش مصرف خون در سال گذشته / ضرورت تقویت فرهنگ اهدای خون در جوانان

افزایش مصرف خون در سال گذشته / ضرورت تقویت فرهنگ اهدای خون در جوانان