مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 09:452024-07-03بين الملل

مناظره دو نامزد ریاست جمهوری شرم آور بود/ دست ترامپ برای ایجاد تنش میان اعراب و ایران باز نیست


پروفسور نادر انتصار معتقد است مناظره بایدن-ترامپ یک نمایش شرم آور بود و ترامپ بارها دروغ گفت و بایدن به سختی توانست یک جمله کامل را تمام کند.

- بین الملل تابناک: نخستین مناظره انتخاباتی جو بایدن رییس جمهور کنونی آمریکا و دونالد ترامپ رییس جمهور پیشین این کشور بامداد جمعه به میزبانی شبکه سی ان ان در آتلانتا برگزار شد.

ایران یکی از موضوعات داغ این مناظره بود و بایدن در این مناظره خطاب به ترامپ گفت: ایران به پایگاه ما حمله کرد و او هیچ کاری نکرد.

آنچه در پایان این مناظره به ثبت رسید عملکرد ضعیف بایدن بود.

نظرسنجی سی ان ان که بلافاصله پس از نخستین مناظره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار شد، نشان می دهد دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه در این مناظره نسبت به جو بایدن نامزد دموکرات عملکرد بهتری داشته است.

بر اساس این نظرسنجی، 67 درصد از شرکت کنندگان می گویند ترامپ عملکرد بهتری نسبت به بایدن داشت و در مقابل، تنها 33 درصد از آن ها باور دارند که عملکرد بایدن بهتر از رقیب جمهوری خواه او بوده است.

این در حالی است که پیش از آغاز مناظره، 55 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی سی ان ان باور داشتند ترامپ عملکرد بهتری خواهد داشت و 45 درصد گفته بودند که بایدن در مناظره بهتر ظاهر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مناظره دو نامزد ریاست جمهوری شرم آور بود/ دست ترامپ برای ایجاد تنش میان اعراب و ایران باز نیست

مناظره دو نامزد ریاست جمهوری شرم آور بود/ دست ترامپ برای ایجاد تنش میان اعراب و ایران باز نیست