مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 10:252024-07-17اقتصادي

امید به کاهش قربانیان تصادفات با تقویت بازدارندگی جرایم رانندگی


معاون عملیات ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: امیدواریم افزایش نرخ جرایم رانندگی بازدارندگی لازم را برای معدود افراد قانون گریز ایجاد و کاهش تصادفات و جان باختگان ناشی از آن را در پی داشته باشد.

- معاون عملیات ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: امیدواریم افزایش نرخ جرایم رانندگی بازدارندگی لازم را برای معدود افراد قانون گریز ایجاد و کاهش تصادفات و جان باختگان ناشی از آن را در پی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار محمدباقر سلیمی با اشاره به مصوبه افزایش نرخ جرایم رانندگی گفت: کنترل تخلفات رانندگی و اجرای مقررات یکی از ارکان اساسی انضباط و ایمنی ترافیک در سطح جهان است، بر همین اساس در مواد 21 و22 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، جدول جرایم رانندگی پیش بینی شده و باهدف توسعه انضباط ترافیک، پیشگیری از رفتارهای پرخطر رانندگی و ارتقا ایمنی تردد پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای شرح وظایف قانونی با استفاده از روش های سنتی و هوشمند نسبت به کنترل تخلفات اقدام می کند.

وی افزود: بر مبنای مستندات قانونی، قانونگذار به منظور حفظ آثار بازدارندگی جرایم رانندگی تعدیل جرایم رانندگی را بر اساس نرخ تورم سالیانه پیش بینی کرده است.

معاون عملیات ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: در خرداد ماه سال جاری پس از بررسی های کارشناسی و تحلیل وضعیت رفتاره


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امید به کاهش قربانیان تصادفات با تقویت بازدارندگی جرایم رانندگی

امید به کاهش قربانیان تصادفات با تقویت بازدارندگی جرایم رانندگی