مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 تیر 1403 ساعت 16:352024-07-06سياسي

توصیه شهید مدافع حرم به مشتاقان شهادت


«رفقا دنیا خیلی کوچک و زودگذر است، نکند که متعلقات و زر و زیورهای دنیوی، بین شما و شهادت فاصله بیندازد، اگر آرزوی شهادت دارید نباید وابستگی به دنیا داشته باشید و خط مشی شما خط ولایت باشد و افکار گروه های منحرف و ضد ولایی در وجود و فکر شما تأثیر نگذارد.

- رفقا دنیا خیلی کوچک و زودگذر است، نکند که متعلقات و زر و زیورهای دنیوی، بین شما و شهادت فاصله بیندازد، اگر آرزوی شهادت دارید نباید وابستگی به دنیا داشته باشید و خط مشی شما خط ولایت باشد و افکار گروه های منحرف و ضد ولایی در وجود و فکر شما تأثیر نگذارد.

ان شاءالله باید تا نابودی کامل استکبار جهانی، اسراییل و آمریکا به پیش برویم و این پرچم مقدس انقلاب اسلامی را با دست رهبر عزیزمان به دست آقا امام زمان برسانیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از جهان نیوز، شهید مدافع حرم قاسم غریب، اولین روز از سال 1361 در روستای سیدمیران از توابع شهرستان گرگان به دنیا آمد.

قاسم غریب در سال 1379 بعد از اخذ مدرک دیپلم در کنکور دانشکده افسری دانشگاه امام حسین(ع) شرکت کرد و قبول شد و رسماً به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد.

این شهید سال ها در داخل کشور با گروهک های تروریستی منافقین و پژاک می جنگید و به مقام جانبازی رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه شهید مدافع حرم به مشتاقان شهادت

توصیه شهید مدافع حرم به مشتاقان شهادت