مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 09:152024-07-21سياسي

بحث مشاغل سخت و تغییر عناوین شغلی هنگام بازنشستگی پیگیری می شود


مسائل مربوط به مشاغل سخت و زیان آور و نیز تغییر عناوین شغلی به هنگام بازنشستگی ساماندهی خواهد شد.

- ایسنا/کرمان فرماندار رفسنجان گفت: مسائل مربوط به مشاغل سخت و زیان آور و نیز تغییر عناوین شغلی به هنگام بازنشستگی ساماندهی خواهد شد.

حسین رضایی شامگاه 30 تیرماه در حاشیه برگزاری انتخابات اعضای هیئت مدیره انجمن کارآفرینی شهرستان رفسنجان اظهار کرد: افرادی که در حوزه مشاغل سخت و زیان آور فعالیت دارند، مشکلاتی را مطرح می کنند که نیاز است پیگیری های لازم در راستای حل آن ها انجام گیرد.

وی ادامه داد: در خصوص رفع مشکلات مشاغل سخت و زیان آور، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در سطح ملی پیگیری خواهد کرد.

رضایی افزود: همچنین مشکل دیگری که در شرکت ها و کارگاه های بزرگ وجود دارد این است که افراد به هنگام بازنشستگی با حکم روز اول استخدامشان بازنشسته می شوند، در صورتی که افراد در روز اول به صورت کارگر ساده استخدام شدند و پس از سال ها کار و فعالیت و ارتقاء عناوین شغلی، نباید با حکم کارگری بازنشسته شوند.

رضایی بیان کرد: برای این افراد باید در زمان بازنشستگی تغییر عناوین شغلی صورت گیرد.

وی گفت: در روزهای آینده با حضور مدیرکل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و مدیر کل تامین اجتماعی استان کرمان در رفسنجان به این موضوع رسیدگی خوا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بحث مشاغل سخت و تغییر عناوین شغلی هنگام بازنشستگی پیگیری می شود

بحث مشاغل سخت و تغییر عناوین شغلی هنگام بازنشستگی پیگیری می شود