مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 تیر 1403 ساعت 07:502024-07-10سياسي

پیامبر اسلام به دنبال تشکیل امت موحد بهشتی بود


پیامبر آمده که امت موحد بهشتی را ایجاد کند اما برخی از منافقین از درون، مسیر طرح حضرت را تغییر دادند که خداوند فرمود آنان دو بار عذاب می شوند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله سید محمدمهدی میرباقری شامگاه سه شنبه در مراسم عزاداری شب چهارم محرم در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها بیان کرد: جمعیتی که اطراف پیامبر اسلام جمع شده بودند به چند دسته تقسیم می شوند که سابقون از جمله آنان هستند.

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: سابقون کسانی بودند که خود را زودتر از دیگران به پیامبر اسلام رساندند و با ایشان همراه شدند و در سختی ها و مشکلات حضرت را یاری کردند.

وی افزود: برخی از افراد نیز از سابقون تبعیت کردند و نتیجه کار آنان موجب رضایت مردم و خداوند بوده که پاداش این افراد بهشتی است که نهرهایی جاری در آن دیده می شود و در حقیقت مشمول فوز عظیم الهی می شوند.

آیت الله میرباقری با بیان اینکه منافقین دسته دیگری از افراد بودند که گرد پیامبر اسلام جمع شدند بیان کرد: این افراد به ظاهر اسلام آوردند و پیامبر را قبول کردند اما طرح رسول الله را نمی پذیرفتند و به دنبال اجرای طرح خود بودند و در حقیقت نفاق را دنبال کردند.

وی در ادامه عنوان کرد: منافقین تصور می کردند که طرحی که پیامبر اسلام به دنبال آن بوده منجر به پیروزی نهایی برابر کفار نمی شو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیامبر اسلام به دنبال تشکیل امت موحد بهشتی بود

پیامبر اسلام به دنبال تشکیل امت موحد بهشتی بود