مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 13:002024-07-21سياسي

لزوم ساماندهی بیش از 22 هزار صنوف آلاینده در کردستان


سنندج_معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار کردستان از وجود بیش از 22 هزار صنوف آلاینده در استان خبر داد و بر ساماندهی آنها تاکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، علی نوری در دومین جلسه کارگروه استانی صنوف آلاینده و ایجاد مجتمع های صنفی استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در سطح استان کردستان بیش از 22 هزار صنوف آلاینده وجود دارد که این آمار قابل ملاحظه ای است.

وی به اقدامات انجام شده در راستای ساماندهی این صنوف اشاره کرد و افزود: سال گذشته طی جلسات متعددی که برگزار شد کارگروه های شهرستانی ایجاد و صنوف آلاینده بسته به نوع آن ها تفکیک و چالش های موجود شناسایی شدند.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار کردستان با تاکید بر اینکه تأمین زمین چالش اصلی برای ساخت شهرک های صنفی است گفت: مشکل تأمین زمین در شهرستان های سنندج و دیواندره رفع شده است و همچین امروز تکلیف شد که هر ماه جلسه ای را به رفع مشکلات سایر شهرستان ها اختصاص داده شود.

نوری بر ضرورت ایجاد زیرساخت های مناسب در شهرک های صنفی تاکید کرد و افزود: نبود زیرساخت مناسب در شهرک های صنفی در آینده به چالشی بزرگ مبدل خواهد شد لذا دستگاه های متولی مکلف به ایجاد زیرساخت های لازم برای این شهرک ها هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم ساماندهی بیش از 22 هزار صنوف آلاینده در کردستان

لزوم ساماندهی بیش از 22 هزار صنوف آلاینده در کردستان