مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 تیر 1403 ساعت 21:252024-07-11بين الملل

حملات حزب الله به مواضع صهیونیست ها در پنج پایگاه و شهرک اشغالی


حزب الله لبنان اعلام کرد که مواضع نظامی رژیم صهیونیستی را در شهرک های اشغالی «شتولا» و «مسکاف عام» و سه پایگاه «زرعیت»، «الرمثا» و «زبدین» هدف قرار داده است.

- حزب الله لبنان اعلام کرد که مواضع نظامی رژیم صهیونیستی را در شهرک های اشغالی شتولا و مسکاف عام و سه پایگاه زرعیت ، الرمثا و زبدین هدف قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، حزب الله لبنان با صدور چهار بیانیه جداگانه از هدف قرار دادن مواضع رژیم صهیونیستی در شمال فلسطنی اشغالی خبر داد.

در بیانیه های حزب الله آمده است: برای حمایت از ملت استوار و مقاومت دلاور و شریف فلسطین در نوار غزه و پاسخ به تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه روستاها و غیرنظامیان در جنوب لبنان به ویژه دو شهرک الجبین و رامیا، مجاهدان مقاومت اسلامی امروز پنج شنبه دو ساختمان مورد استفاده نظامیان اشغالگر را در شهرک صهیونیستی شتولا با موشک های هدایت شونده و به صورت مستقیم هدف قرار دادند که منجر به وقوع آتش سوزی در آن و کشته یا زخمی شدن نظامیان صهیونیست شد.

حزب الله همچنین اعلام کرد که ساعت 16:56 بعدازظهر امروز محل تجمع نظامیان دشمن را در اطراف پادگان زرعیت با موشک سنگین برکان هدف قرار داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حملات حزب الله به مواضع صهیونیست ها در پنج پایگاه و شهرک اشغالی

حملات حزب الله به مواضع صهیونیست ها در پنج پایگاه و شهرک اشغالی