مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 09:152024-07-21اقتصادي

برخورد با سودجویان بازار مسکن و تشدید نظارت بر مشاورین املاک


مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان از تشدید نظارت بر واحدهای صنفی مشاورین املاک در این استان خبرداد.

- ایسنا/سمنان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان از تشدید نظارت بر واحدهای صنفی مشاورین املاک در این استان خبرداد.

محمد نجفی دهکردی امروز (31 تیرماه) با اعلام این خبر اظهار کرد: این نظارت ها با حضور نمایندگانی از دستگاه های مختلف برگزار خواهد شد.

این عضو شورای قضایی استان از مسکن به عنوان یکی از جدی ترین مشکلات مردم نام برد و تصریح کرد: دستگاه قضایی در این بخش با تخلف های احتمالی، برابر قوانین برخورد می کند.

وی ادامه داد: گشت های نظارتی تعزیرات حکومتی در شهرستان های هشتگانه این استان به صورت ویژه و مستمر با دستگاه های متناظر انجام خواهد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی سمنان از جمع آوری قراردادهای چاپی در سطح بنگاه های املاک گشت های مشترک تعزیرات حکومتی استان خبر داد و افزود: این گشت های مشترک در راستای رضایت مندی مردم و نظارت برعملکرد واحدهای صنفی مشاورین املاک و برخورد با افراد سودجو برگزار می شود.

نجفی دهکردی گفت: مردم استان می توانند شکایت خود از بنگاه های املاک متخلف را به صورت مکتوب به واحد گشت مشترک تعزیرات حکومتی اداره کل و شهرستان های تابعه تحویل دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد با سودجویان بازار مسکن و تشدید نظارت بر مشاورین املاک

برخورد با سودجویان بازار مسکن و تشدید نظارت بر مشاورین املاک