مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 03:052024-07-20بين الملل

هشدارترامپ به احتمال«تقلب»درانتخابات/تورم طبقه متوسط را نابودکرده


دونالد ترامپ پس از نجات از سوءقصد در انظار عمومی در هفته گذشته در نطقی تلویزیونی باطعنه به دموکرات ها آنان را حزبی فاسد و دشمن دموکراسی خواند و درباره احتمال «تقلب» در انتخابات هشدار داد.

- هشدارترامپ به احتمال تقلب درانتخابات/تورم طبقه متوسط را نابودکرده دونالد ترامپ پس از نجات از سوءقصد در انظار عمومی در هفته گذشته در نطقی تلویزیونی باطعنه به دموکرات ها آنان را حزبی فاسد و دشمن دموکراسی خواند و درباره احتمال تقلب در انتخابات هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان در رقابت های انتخابات 2024 آمریکا پس از نجات از سوءقصد در انظار عمومی در شنبه هفته گذشته در نطقی تلویزیونی بار دیگر با حمله به دموکرات ها به عنوان یک حزب فاسد و دشمن دموکراسی، انتخابات آتی آمریکا را سرنوشت ساز در تاریخ این کشور توصیف کرد و به طرفداران خود درباره احتمال وقوع تقلب در انتخابات هشدار داد.

پایگاه خبری الجزیره بامداد یکشنبه گزارش داد که نامزد جمهوریخواهان در نطقی تلویزیونی خطاب به طرفداران خود گفت: انتخابات پیش رو مهمترین انتخابات در تاریخ کشور ما خواهد بود و نمی توانیم اجازه تقلب در آن را بدهیم.

دونالد ترامپ اعضای حزب دموکرات را به باد انتقاد گرفت و تاکید کرد که حزب دمکرات دشمن دموکراسی و حزب طبقه فاسد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدارترامپ به احتمال«تقلب»درانتخابات/تورم طبقه متوسط را نابودکرده

هشدارترامپ به احتمال«تقلب»درانتخابات/تورم طبقه متوسط را نابودکرده