مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 تیر 1403 ساعت 09:352024-07-07اقتصادي

تکرار قصه پرغصه سیب زمینی کاران گلستانی


امسال کاهش تولید سیب زمینی هم نتوانست مشکلات کشاورزان گلستانی در زمان فروش این محصول را حل کند و قصه ای پر غصه ضرر و زیان کشاورزان بار دیگر تکرار شد.

- سیب زمینی از محصولاتی است که اگر کاشت آن به صورت مدیریت شده باشد، می تواند سود خوبی را را عاید کشاورزان کرده و نیاز بازار را هم مرتفع کند.

سیب زمینی اما در گلستان ماجرای عجیبی دارد، یکسال آنقدر قیمت سیب زمینی پایین است که حتی جوابگوی هزینه برداشت محصول را هم نمی دهد و کشاورزان مجبور می شوند دسترنج خود را در زمین رها کرده یا خوراک دام کنند و سال دیگر کشاورزان از کشت آن واهمه می کنند و آنقدر محصول کم شده و قیمت ها بالا می رود که مردم توان خرید سیب زمینی را ندارند.

کشاورزان گلستانی معتقد هستند کشت سیب زمینی ریسک بسیار دارد، یا تو را ثروتمند می کند و یا چنان ضرر و زیانی به شما می رساند که تمام سرمایه زندگی را هم از دست می دهید.

استان گلستان حدود یک ماه سیب زمینی تازه خوری مورد نیاز کشور را تأمین می کند.

برداشت سیب زمینی در این استان اوایل خردادماه آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد.

طبق الگوی کشت ارائه شده از سوی جهاد کشاورزی استان، کشاورزان گلستانی می توانند تا سقف پنج هزار هکتار سیب زمینی کشت کنند و این سطح از کشت جوابگوی بازار خواهد بود ولی اگر بیش از این مقدار کشت کنند بیش از ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکرار قصه پرغصه سیب زمینی کاران گلستانی

تکرار قصه پرغصه سیب زمینی کاران گلستانی