مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 تیر 1403 ساعت 01:452024-06-20سياسي

ایروانی: دولت ها از پیشرفت های ICT به عنوان ابزاری برای اقدامات قهری استفاده نکنند


سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد با محوریت حفظ صلح و امنیت بین المللی: مقابله با تهدیدات نوظهور در فضای سایبری با تأکید بر اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) به عنوان بخشی اساسی از ارتباطات جهانی، - سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد با محوریت "حفظ صلح و امنیت بین المللی: مقابله با تهدیدات نوظهور در فضای سایبری" با تأکید بر اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) به عنوان بخشی اساسی از ارتباطات جهانی، تجارت و حکومتداری، خاطرنشان کرد که این فناوری ها ضمن ایجاد فرصت های فراوان، تهدیدات نوظهوری نیز به همراه دارند.

به گزارش ایسنا، امیرسعید ایروانی تصریح کرد که مقابله با تهدیدات نوظهور در محیط ICT نیازمند رویکردی چندجانبه است که شامل راهبردهای فناوری، قانونی و همکاری های بین المللی می شود.

ایران به عنوان یکی از اصلی ترین اهداف حملات سایبری، خسارات زیادی را در زیرساخت های خود متحمل شده است که این حملات به طور قابل توجهی خدمات عمومی و عملکردهای دولتی را مختل کرده اند.

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ادامه عنوان کرد: نمونه های بارز این حملات شامل استاکس نت و دوکو بر روی تأ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایروانی: دولت ها از پیشرفت های ICT به عنوان ابزاری برای اقدامات قهری استفاده نکنند

ایروانی: دولت ها از پیشرفت های ICT به عنوان ابزاری برای اقدامات قهری استفاده نکنند