مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 تیر 1403 ساعت 19:252024-06-24سياسي

کاهش تورم با سرمایه گذاری پول در حوزه تولید


نماینده ادوار و رییس چند دوره کمیسیون صنایع مجلس گفت: یکی از راه های کاهش تورم در کشور، سرمایه گذاری در حوزه تولید است.

- ایسنا/خراسان شمالی نماینده ادوار و رییس چند دوره کمیسیون صنایع مجلس گفت: یکی از راه های کاهش تورم در کشور، سرمایه گذاری در حوزه تولید است.

سید رضا نوروززاده در همایش صنعتگران و کارآفرینان که امروز (چهارم تیر ماه) در حمایت از مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری برپا شد، اظهار کرد: ایران کشوری با منابع بسیار زیاد بالقوه است که می تواند به راحتی بالفعل شود.

در ایران نباید هرگز شاهد فرار مغزها، اساتید و تحصیلکرده ها باشیم و باید این کشور، بزرگترین واردکننده تحصیلکرده های دنیا باشد.

وی ادامه داد: ایران یک صدم جمعیت جهان را دارد و حق این کشور است که سهم خوبی از تولید در دنیا داشته باشد.

وی بیان کرد: در دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی، بعد از پایان هشت سال دفاع مقدس، از منابع خارجی برای ایجاد زیرساخت هایی مانند راه و سد سرمایه گذاری شد.

آن زمان، تورم حدود 48 درصد بود و در دوره دوم ریاست جمهوری رفسنجانی سرمایه گذاری انجام شده به نتیجه رسید و تورم به 25 درصد رسید.

نوروززاده تاکید کرد: اگر پول در راستای تولید سرمایه گذاری شود، با کاهش تورم مواجه خواهیم بود؛ اما اگر همان سرمایه فقط در راستای دادن حقوق هزینه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش تورم با سرمایه گذاری پول در حوزه تولید

کاهش تورم با سرمایه گذاری پول در حوزه تولید