مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 13:502024-07-21اقتصادي

اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی نیازمند برنامه ریزی دقیق است


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت: اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و بانوان نیازمند برنامه ریزی دقیق، اختصاص زمان بیشتر و راهبری دقیق تر است.

- تبریز- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت: اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و بانوان نیازمند برنامه ریزی دقیق، اختصاص زمان بیشتر و راهبری دقیق تر است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد کلامی ظهر امروز یک شنبه در کارگروه اشتغال استان گفت: تلاش ما بیشتر در مسیر توسعه اقتصادی استان است و نباید با این بهانه که عمر دولت سیزدهم تمام شده است، امورات و وظایف محوله را متوقف کنیم، زیرا این رفتار شرعی و اخلاقی نیست.

وی افزود: وظیفه مدیران و تیم اقتصادی تا آخرین روز دولت سیزدهم تلاش در مسیر توسعه است و بانک ها و دستگاه های اجرایی و اقتصادی در این راستا رصد می شوند، چون بر اثر سستی و کاستی برخی منابع در استان جذب نخواهد شد و استان های دیگر جذب خواهند کرد.

کلامی با بیان این که اشتغال دانشجویان باید الویت دستگاه های متولی باشد، خاطرنشان کرد: کوتاهی در این مورد علاوه بر مشکلات اقتصادی منجر به آسیب های اجتماعی از جمله مهاجرت فارغ التحصیلان این استان به استان های دیگر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی نیازمند برنامه ریزی دقیق است

اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی نیازمند برنامه ریزی دقیق است