مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 تیر 1403 ساعت 15:152024-07-13اجتماعي

خطر گرد و غبار در تهران هر روز بیشتر حس می شود


رییس کارگروه مدیریت مواقع اضطرار وقوع پدیده گرد و غبار استان تهران با تاکید بر اینکه خطر پدیده گرد و غبار در استان تهران هر روز بیشتر حس می شود، - گفت: این مخاطره می تواند آسیب های جدی تری بر زندگی ما وارد کند و از این رو باید نگاه جدی تری به این موضوع داشته باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت اختصاص اعتبارات ماده 17 قانون مدیریت بحران برای رفع معضل گرد و غبار در این استان تاکید کرد و گفت: خطر پدیده گرد و غبار در استان تهران هر روز بیشتر حس می شود.

به گزارش ایسنا، حامد یزدی مهر، در  اولین نشست کارگروه مدیریت مواقع اضطرار وقوع پدیده گرد و غبار استان تهران که ظهر امروز  باحضور  مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و سایر اعضا در محل اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران برگزار شد، اظهارکرد: یکی از مهم ترین مخاطراتی که در سند راهبرد ملی مدیریت بحران به آن پرداخته شده، پدیده گرد و غبار است و براساس مصوبه هیات وزیران این موضوع بر اساس شیوه نامه ای تحت نظارت و برنامه ریزی مدیریت بحران استان ها انجام می شود.

یزدی مهر با تاکید بر اینکه در خصوص پدیده گرد و غبار باید به راهکارهای عملی و میدانی بیشتر توجه شود، گفت: یکی از راهکارها، امضای تفاهم نامه های مشترک در دستگاه های موثر در پدیده گرد و غبار مانند محیط زیست، مدیریت بحران


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خطر گرد و غبار در تهران هر روز بیشتر حس می شود

خطر گرد و غبار در تهران هر روز بیشتر حس می شود