مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 تیر 1403 ساعت 08:402024-07-20اقتصادي

اجرای پروژه مسکن دانشگاهیان در 22 استان


معاون اداری مالی وزارت علوم آخرین وضعیت مسکن دانشگاهیان را تشریح کرد و گفت: پروژه مسکن دانشگاهیان در 22 استان در حال اجرا است و در 8 نقطه تغییر کاربری اراضی شروع شده و در آستانه واگذاری است.

- علی خطیبی در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت مسکن دانشگاهیان گفت: همان طور که می دانید 500 هکتار از اراضی مازاد دانشگاه ها به مسکن دانشگاهیان اختصاص یافته است که نقشه آن تهیه شده و پیگیر تغییر کاربری این اراضی از آموزشی به مسکونی هستیم.

وی ادامه داد: درحال حاضر مجوز تغییر کاربری 5 یا 8 نقطه از اراضی آموزشی به مسکونی را دریافت کرده ایم که این اراضی به نام وزارت راه و شهرسازی می شود سپس وزارت راه و شهرسازی براساس لیستی که ما (وزارت علوم) به آنها ارائه می دهیم اراضی را به افراد واگذار می کند که البته ساخت مسکن با خود آنها است به طور کلی در 22 استان پروژه (مسکن دانشگاهیان) در حال اجرا است در حال حاضر بحث تغییر کاربری 8 نقطه شروع شده و در آستانه واگذاری است.

خطیبی درباره اینکه کدامیک از دانشگاهیان در اولویت واگذاری اراضی مسکن دانشگاهیان هستند افزود: افرادی که فرم جیم آنها سبز باشد در اولویت دریافت اراضی مسکن دانشگاهیان قرار دارند، درواقع فرم جیم وزارت راه و شهرسازی افرادی که مالکیت زمین نداشته و یا از تسهیلات دولتی استفاده نکرده ان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای پروژه مسکن دانشگاهیان در 22 استان

اجرای پروژه مسکن دانشگاهیان در 22 استان