مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 12:252024-07-17اقتصادي

سیمان نهضت ملی مسکن از بورس کالا تامین می شود


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیاراسماعیلی رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن​​​​​​ در خصوص منابع صندوق ملی مسکن گفت: صندوق ملی مسکن در بودجه 1403 دارای مصوبه 25 هزار میلیاردتومانی است که با منابع حاصل از استرداد اقساط مسکن مهر و استنکاف بانک ها، - محمدرضا مهدیار اسماعیلی با بیان اینکه منابع صندوق ملی مسکن در بودجه امسال معادل 25 هزار میلیاردتومان است از تخصیص 6 هزار میلیاردتومان از این منابع به صندوق خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیاراسماعیلی رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن​​​​​​ در خصوص منابع صندوق ملی مسکن گفت: صندوق ملی مسکن در بودجه 1403 دارای مصوبه 25 هزار میلیاردتومانی است که با منابع حاصل از استرداد اقساط مسکن مهر و استنکاف بانک ها، منابع صندوق افزایش چشمگیری خواهد یافت.

به عنوان نمونه برای سال آینده، حدود 4 هزار میلیاردتومان از اقساط مسکن مهر به صندوق ملی مسکن واریز خواهد شد.

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن ادامه داد: از 25 هزار میلیاردتومان بودجه 1403 در حال حاضر به میزان 6 هزار میلیاردتومان در وجه صندوق ملی مسکن تخصیص یافته است.

مهدیاراسماعیلی تصریح کرد: تلاش کردیم تا هم زمان با جذب منابع و همچنین هزینه کرد منابع صندوق برای نهضت ملی مسکن برای ماه های پیش رو پیش بینی های


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیمان نهضت ملی مسکن از بورس کالا تامین می شود

سیمان نهضت ملی مسکن از بورس کالا تامین می شود