مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 تیر 1403 ساعت 15:552024-07-09بين الملل

رسانه صهیونیستی: توافق پیشنهادی بد و جایگزین آن بدتر است


یک رسانه عبری در گزارشی فاش کرد که توافق پیشنهادی آتش بس در غزه برای رژیم صهیونیستی بد است، اما تل آویو چاره ای جز پذیرش آن ندارد.

- به گزارش ایسنا، روزنامه یدیعوت آحارونوت در این باره گزارش داد: علی رغم اینکه توافق پیشنهادی تبادل اسرا و آتش بس در نوار غزه برای اسراییل بد است اما ما باید آن را بپذیریم.

بن درور روزنامه نگار صهیونیست و نویسنده این گزارش در این باره اذعان کرد: فعالیت کنونی اسراییل به پیروزی مطلق در نوار غزه منجر نمی شود، بلکه تنها شکست را شدیدتر می کند.

وی با اشاره به شروط پنجگانه اخیر نتانیاهو گفت: نتانیاهو موافق توافق نیست و شرط نخست او مهمترین بند است که در آن بر ضرورت مجوز ادامه جنگ تا زمان تحقق اهداف تاکید کرده بود.

یدیعوت آحارونوت در ادامه گزارش داد: این توافق برای اسراییل بد است و در نهایت اگر اجرایی شود، حماس اعلام پیروزی خواهد کرد.

این رسانه به اظهارات بتسلییل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی درباره توافق پیشنهادی اشاره کرد و نوشت: اسموتریچ درست می گوید و این توافق پیروزی برای یحیی السنوار رهبر حماس در نوار غزه خواهد بود؛ چراکه منجر به آزادی هزاران اسیر فلسطینی خواهد شد.

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی با تمامی این موارد باید این توافق را امضا کند، چراکه گزینه جایگزین آن که ادامه جنگ بوده بسیار ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسانه صهیونیستی: توافق پیشنهادی بد و جایگزین آن بدتر است

رسانه صهیونیستی: توافق پیشنهادی بد و جایگزین آن بدتر است