مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 تیر 1403 ساعت 12:452024-07-11بين الملل

دبیر کل ناتو مدعی شد: پیروزی روسیه بر اوکراین باعث جسارت رهبران چین، ایران و کره شمالی می شود


در مقابل روسیه، «هیچ گزینه بدون هزینه یا بدون ریسکی وجود ندارد» و «بزرگترین خطر و هزینه، پیروزی روسیه در اوکراین است» زیرا این امر «باعث جسارت پوتین و همچنین سایر رهبران اقتدارگرا در ایران، - دبیر کل ناتو: در مقابل روسیه، هیچ گزینه بدون هزینه یا بدون ریسکی وجود ندارد و بزرگترین خطر و هزینه، پیروزی روسیه در اوکراین است زیرا این امر باعث جسارت پوتین و همچنین سایر رهبران اقتدارگرا در ایران، کره شمالی و چین می شود .

ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو روز سه شنبه هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس ناتو را با همراهی جو بایدن، رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا و سایر سران کشورهای متحد در واشنگتن دی سی جشن گرفت.

به گزارش یورو نیوز؛ دبیرکل ناتو در سخنرانی خود در سالن اجتماعات ملون، جایی که پیمان آتلانتیک شمالی در سال 1949 امضا شد، تأکید کرد که ناتو نه تنها موفق ترین و قوی ترین، بلکه طولانی ترین اتحاد تاریخ است.

استولتنبرگ تاکید کرد که در مقابل روسیه، هیچ گزینه بدون هزینه یا بدون ریسکی وجود ندارد و بزرگترین خطر و هزینه، پیروزی روسیه در اوکراین است زیرا این امر باعث جسارت پوتین و همچنین سایر رهبران اقتدارگرا در ایران، کره شمالی و چین می شود .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دبیر کل ناتو مدعی شد: پیروزی روسیه بر اوکراین باعث جسارت رهبران چین، ایران و کره شمالی می شود

دبیر کل ناتو مدعی شد: پیروزی روسیه بر اوکراین باعث جسارت رهبران چین، ایران و کره شمالی می شود