موضوعات داغ: - فوق العاده ويژه - سعيد سحرخيزان - انتقالات استقلال - ايران خودرو - نقل و انتقالات - دانشگاه هاي علوم پزشكي - باشگاه استقلال - شوراي عالي امنيت ملي - غرب استان تهران - دانشجويان جديدالورود - مالكيت منچستريونايتد - اتحاد پرسپوليسي ها - ديگ نذري - حوادث واده اي - متهمان پرونده ويلموتس - استخدام مدير فروش - در حالي كه تمرين استقلال - موسي الرضا ثروتي - اعلام اسامي داوران - بيمارستان كوثر قزوين - موتمع مسكوني - نقاهتگاه بيماران كرونايي - نام گذاري كتابخانه

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 تیر 1403 ساعت 13:502024-07-10ورزشي

البرز می تواند قطب رویدادهای اتومبیلرانی باشد


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز گفت: با توجه به قابلیت های استان در زمینه توریسم ورزشی تلاش می کنیم اختیارات و امکانات قانونی و وسایل حمایت از این بخش فراهم شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، رحیم خاکی در جمع فعالان اتومبیلرانی استان البرز ضمن قدردانی از تلاش های اردشیر درویشی به عنوان مدیر حوزه اتومبیلرانی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی استان البرز و مشاور اجرایی اداره کل میراث فرهنگی اظهار کرد: با تعامل و هم افزایی سعی می شود هر امکانی در هر جای استان برای برگزاری رویدادهای ورزشی ملی و بین المللی برای جذب توریست به ویژه در حوزه اتومبیلرانی انجام شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز ادامه داد: با توجه به اینکه 70 درصد پتانسیل حوزه اتومبیلرانی کشور در البرز وجود دارد، این استان می تواند قطب برگزاری رویدادهای این حوزه باشد و برای این منظور نیاز به حمایت های دولتی و اداری است و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز از هیچ گونه حمایتی دریغ نمی کند.

وی افزود: توریسم ورزشی می تواند نقش اساسی در توسعه اقتصاد گردشگری استان داشته باشد و لازم است جانمایی مناسب برای برگزاری رویدادهای اتومبیلرانی با تعامل و همکاری منابع طبیعی و ورزش و جوانان و حوزه گردشگری برای توسعه زیرساختی فراهم شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

البرز می تواند قطب رویدادهای اتومبیلرانی باشد

البرز می تواند قطب رویدادهای اتومبیلرانی باشد