مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 تیر 1403 ساعت 14:002024-07-09سياسي

صدور حکم مجازات جایگزین حبس در رودبار جنوب


رییس حوزه قضایی شهرستان رودبار جنوب گفت:121 حکم مجازات جایگزین حبس در رودبار جنوب صادر شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، رییس حوزه قضایی شهرستان رودبار جنوب به صدور 121 حکم مجازات جایگزین حبس اشاره کرد و گفت: در سال گذشته پنج هزار و 620 فقره پرونده به دادگستری شهرستان رودبار جنوب وارد و ثبت گردیده و پنج هزار و 564 پرونده رسیدگی و مختومه گردیده است.

محمد فرجام طاهری تصریح کرد: در سال گذشته تعداد 10 هزار 291 پرونده به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان وارد وتعداد 10 هزار و 330 پرونده رسیدگی و مختومه گردیده و در شورای حل اختلاف شهرستان رودبار جنوب نیز 47 هزار و 466 پرونده رسیدگی و مختومه گردیده است.

وی با اشاره به این مطلب که یک هزار و 551 سازش با همکاری مصلحین و شوراهای سازشی در حوزه قضایی رودبار جنوب محقق شده است، گفت: پیگیری احداث سایت جمع آوری ضایعات و انتقال ضایعاتی ها از درون شهرستان به مکان مستقل به منظور کاهش سرقت و نظارت بیشتر بر این مراکز انجام می شود وی گفت: در این خصوص با پیگیری دستگاه قضایی 9 هکتار زمین اختصاص داده شده و با همکاری شهرداری حصار کشی و احداث آن در حال انجام است.

وی ادامه داد: تعداد ملاقات های عمومی با مردم جهت استماع مسائل و مشکلات آنها که توسط رییس حوزه قضایی و دادستان رودبار جنوب انجام شده، پنج هزار و 800 مورد بوده اس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدور حکم مجازات جایگزین حبس در رودبار جنوب

صدور حکم مجازات جایگزین حبس در رودبار جنوب