مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 تیر 1403 ساعت 10:102024-07-14اجتماعي

تنگه هرمز متلاطم است


کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان از متلاطم بودن تنگه هرمز خبر داد.

- ایسنا/هرمزگان کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان از متلاطم بودن تنگه هرمز خبر داد.

مرضیه سی سی پور امروز یکشنبه 24 تیر، گفت: خلیج فارس در محدوده جاسک تا شرق تنگه هرمز متلاطم پیش بینی و توصیه می شود تردد شناورهای سبک و صیادی در این منطقه با احتیاط در نظر گرفته شود.

وی افزود: امروز وزش باد جنوب شرقی در تنگه هرمز و بعدازظهر در ارتفاعات رشد ابر همراه با رگبار پراکنده باران و رعد و برق پیش بینی می شود.

او افزود: امروز درغرب دریای عمان و محدوده تنگه هرمز وزش بادهای جنوب شرقی و در بعدازظهر و اوایل شب درارتفاعات استان، رشد ابر و رگبار پراکنده باران و رعد وبرق پیش بینی می شود.

سی سی پور گفت: توصیه می شود از صعود به ارتفاعات و قرارگیری در حریم و بستر رودخانه های فصلی خودداری شود و در سایر نقاط که شرایط بارشی فراهم نیست، بروز ناپایداری موقتی و تند باد لحظه ای و گرد و غبار پیش بینی می شود.

سی سی پور گفت: این شرایط جوی و دریایی فردا دوشنبه نیز پیش بینی می شود و از سه شنبه تا اوایل هفته آینده بر شدت سرعت وزش بادهای جنوب شرقی در مناطق دریایی استان افزوده خواهد شد.

او خاطرنشان کرد: از سه شنبه با افزایش رطوبت نسبی هوا، کاهش دما در استان پیش بینی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنگه هرمز متلاطم است

تنگه هرمز متلاطم است