مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 تیر 1403 ساعت 17:552024-07-12سياسي

یک پیش بینی درباره جایگزین انتخاباتی بایدن


یک نماینده جمهوری خواه در مجلس سنای آمریکا پیش بینی کرده اعضای حزب دموکرات میشل اوباما یا کامالا هریس را جایگزین جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 2024 خواهند کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، تد کروز، نماینده ایالت تگزاس در مجلس سنای آمریکا پیش بینی کرد دموکرات ها جو بایدن را مجبور به کناره گیری کرده و کامالا هریس، معاون کنونی رییس جمهور یا میشل اوباما ، همسر رییس جمهور اسبق آمریکا را جایگزین او خواهند کرد.

  کروز در مصاحبه ای با شبکه خبری فاکس نیوز گفت: من احتمال 80 درصد می دهم که آنها [دموکرات ها] بایدن را کنار می گذارند و هنگامی که او را کنار بگذارند فکر می کنم گزینه هایشان برای جانشینی یا میشل اوباما و یا کاملا هریس خواهد بود .

وی اضافه کرد: ببینید آنها دست کم 6 ماه یا یک سال و شاید هم بیشتر است که می دانند که توانمندی های ذهنی بایدن به شدت ضعیف شده و قادر به انجام وظایفش نیست.

اما آنها نگران روی کار بودن فرمانده ای در رأس نیروهای مسلح نیستند که قادر به انجام مسئولیت هایش نیست.

کروز تصریح کرد: تنها چیزی که باعث ترس آنها شده این است که دارند می بینند که او در انتخابات ماه نوامبر شکست خواهد خورد و به همین دلیل الان می خواهند او را کنار بگذارند .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک پیش بینی درباره جایگزین انتخاباتی بایدن

یک پیش بینی درباره جایگزین انتخاباتی بایدن